Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:

Γενικές Πληροφορίες
e-mail: info@web-greece.gr

Τμήμα Πωλήσεων
e-mail: sales@web-greece.gr
 

HIGH QUALITY WEB SERVICES
Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων των τμημάτων Web Design και Web Development της Web Greece Traveller, είναι πάντα ο δημιουργικός σχεδιασμός και η ανάπτυξη εταιρικών παρουσιάσεων στον παγκόσμιο ιστό, που χαρακτηρίζονται από αισθητική και λειτουργικότητα, ενώ προσφέρουν και σωστή πληροφόρηση.
Οι Web Designers δεν περιορίζονται στην απλή αντιγραφή του έντυπου πληροφοριακού υλικού μιας εταιρείας αλλά ασχολούνται με τον εμπλουτισμό και την ενίσχυση των πληροφοριών αυτών προκειμένου να υπάρξει ένα άριστο αποτέλεσμα και για τον πελάτη αλλά και για τον κάθε χρήστη.

Ο κύκλος εργασιών για τη δημιουργία ενός δικτυακού τόπου έχει ως εξής:

WEB DESIGN
MΕΛΕΤΗ: Με μια συνεργασία με τα στελέχη της επιχείρησης και λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους και την πολιτική της, με δημιουργική σκέψη, διαμορφώνουμε ένα σχέδιο δράσης πάνω στο οποίο θα κινηθούμε καθορίζοντας τη δομή και το περιεχόμενο του Web site.
ΣΧΕΔΙΑΣΗ: Δημιουργούμε την εταιρική παρουσίαση της εκάστοτε επιχείρησης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο design και προσδίδοντας μια πρωτότυπη εικαστική προσέγγιση που αντιπροσωπεύει απόλυτα την επιχείρηση.

WEB DEVELOPMENT
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας και τις σύγχρονες τεχνολογίες, αναπτύσσουμε τις απιτούμενες εφαρμογές για την υλοποίηση του συμφωνημένου έργου.

WEB HOSTING
Η Web Greece Traveller αναλαμβάνει την φιλοξενία (Web Hosting) ιστοσελίδων των πελατών της σε αξιόπιστους, γρήγορους διακομιστές (servers) υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, έτσι ώστε εύκολα και γρήγορα ο κάθε πελάτης να ενημερώνεται για των αριθμό των επισκέψεων του δικτυακού του τόπου (προέλευση επίσκεψης, διάρκεια παραμονής, επισκέψεις ανά ιστοσελίδα κ.α.). Οι διακομιστές μας προσφέρουν εγγυημένα την παραμονή των web sites στο διαδίκτυο μόνιμα για 24ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο, χωρίς καμία διακοπή.

 
 

KNOW HOW

WEB PROMOTION
Το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, των web sites που σχεδιάζουμε, ακολουθεί και η επιτυχημένη και έντονη παρουσία σε μηχανές αναζήτησης και ευρετήρια…
Η προώθηση και βελτιστοποίηση του web site μιας επιχείρησης στις μηχανές αναζήτησης (Search Engines Optimization) σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξή της.

H Web Greece Traveller γνωρίζοντας και αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνικές προώθησης και βελτιστοποίησης δικτυακών τόπων στον παγκόσμιο ιστό, είναι σε θέση να τις αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο και να αποφέρει άμεσα αποτελέσματα για την επειχείρηση:
- μεγιστοποίηση της επιστροφής της επένδυσης για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών της
- επέκταση πωλήσεων
- έντονη παρουσία σε στοχοθετημένους υποψήφιους πελάτες

Μελετώντας συνεχώς τον τρόπο αξιολόγησης των παγκοσμίως μεγαλύτερων Μηχανών Αναζήτησης και Ευρετηρίων (indexes), παρέχει τις πλέον αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις για την εξασφάλιση της αναρρίχησης των προωθούμενων ιστότοπων στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων τους αλλά και της παραμονής τους σε αυτές.


ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ WEB-GREECE.GR
To τμήμα Web Design της Web Greece Traveller δημιουργεί διαφημιστικά banners, αντιπροσωπευτικά για κάθε επιχείρηση, ενισχύοντας κατά μεγάλο βαθμό τις επισκέψεις των δικτυακών τους τόπων. Το διαφημιστικό banner τοποθετείται σε εμφανές-προσυμφωνημένο με τον πελάτη σημείο στον ηλεκτρονικό οδηγό web-greece.gr.
Ο ηλεκτρονικός οδηγός έχει πλέον αποχτήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό σταθερών επισκεπτών που οργανώνουν τις διακοπές τους μέσα από το web-greece.gr. Επιπλέον, ένας μεγάλος όγκος νέων επισκεπτών προσελκύεται από τις διαφημιστικές καμπάνιες που οργανώνει η εταιρεία και αφορά ηλεκτρονική και έντυπη επικοινωνία (διαδίκτυο, τύπος, τουριστικές εκθέσεις κ.α.)
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ - ON LINE ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ
Η Παγκόσμια αγορά του διαδικτύου αναπτύσσεται ραγδαία, προσφέροντας νέες παροχές στους εταιρικούς διαδικτυακούς τόπους διευκολύνοντας τις συναλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Στα πλαίσια αυτής της ραγδαίας ανάπτυξης η Web Greece Traveller αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και αναπτύσσει ολοκληρωμένες εφαρμογές:
- ON LINE Κρατήσεων για σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις που προσφέρουν ασφαλείς συναλλαγές μέσω διαδικτύου.
- Ηλεκρονικού Εμπορίου για την Πώληση προϊόντων στην παγκόσμια αγορά.
 
 

BOLD IMAGINATION CREATIVITY
H Web Greece Traveller παρουσιάζει στους πελάτες της γραφιστικές προτάσεις και έξυπνα εργαλεία ψηφιακής επικοινωνίας, προκειμένου να διαφοροποιηθούν οι επιχειρήσεις τους από τους ανταγωνιστές τους, και να αυξήσουν την αποδοτικότητα των πωλήσεών τους.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ
Η Web Greece Traveller  χρησιμοποιώντας τις επικοινωνιακές της ικανότητες, δημιουργεί λογότυπα σύμφωνα με τις ανάγκες και το χαρακτήρα κάθε εταιρείας ξεχωριστά, λαμβάνοντας πάντα υπόψην τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει στους πελάτες της.

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ
Η Web Greece Traveller αναλαμβάνει τη βιντεοσκόπηση επιχειρήσεων και την προβολή επιλεγμένων και μονταρισμένων πλάνων στο δικτυακό τόπο τους, προσφέροντας ολοκληρωμένη ενημέρωση στο χρήστη του διαδικτύου.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ (MULTIMEDIA) ΣΕ CD ROM/DVD
Η Web Greece  Traveller προσφέρει σύγχρονες λύσεις προώθησης επιχειρήσεων με δημιουργία εταιρικών, ψηφιακών παρουσιάσεων (CDs & DVDs) που δημιουργούνται με σύγχρονα προγράμματα, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας γραφικά, κίνηση και ήχο.